Bell Schedules » Collaboration Day Bell Schedule

Collaboration Day Bell Schedule

Collaboration Day Bell Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Period 0 7:00 AM 7:50 AM 50 min
Period 1/4 8:00 AM 9:10 AM 70 min
Brunch 9:10 AM 9:25 AM 15 min
Period 2/5 9:30 AM 10:45 AM 75 min
Study Hall 10:50 AM 11:20 AM 30 min
Lunch 11:20 AM 11:55 AM 35 min
Period 3/6 12:00 PM 1:10 PM 70 min
Collaboration 1:20 PM 2:25 PM 65 min
Staff Meeting 1:20 PM 2:50 PM 90 min